Jump to content

Spoofer not spoofing HWID [FIXED!!]


myboychrono
 Share

Recommended Posts

For anyone that had issues with ANY kind of spoofer, try this.

 

1. Open Taskmanager
2. Terminate WMI Host Provider (this might be opened multiple times, wait like a minute before they are all gone.)
3. Spoof
4. Start terminating WMI Host Provider again, then check your HWID
5. If spoofed correctly, go play.

 

This worked for me and is working for others. Use a HWID grabber to check your hwid before and after spoofing to check it worked. :)

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, myboychrono said:

For anyone that had issues with ANY kind of spoofer, try this.

 

1. Open Taskmanager
2. Terminate WMI Host Provider (this might be opened multiple times, wait like a minute before they are all gone.)
3. Spoof
4. Start terminating WMI Host Provider again, then check your HWID
5. If spoofed correctly, go play.

 

This worked for me and is working for others. Use a HWID grabber to check your hwid before and after spoofing to check it worked. :)

You can also check your HWIDs from using CMD. "wmic (component) get serialnumber"

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.